Cea mai buna investitie pe care o poate face o companie este in dezvoltarea angajatilor sai. Cea mai buna decizie in acest sens pe care noi am luat-o in anul 2015 a fost sa incepem colaborarea cu trainer-ul Ramona Radu (Digital Moments SRL), in urma careia echipa noastra a devenit mai motivata si mai puternica, iar vanzarile au explodat.
Andrei Mihai
Biotricity Power SRL - Pitesti
Imi place cum ne explica si mai ales exemplele pe care ni le da.
Andrei Popescu
Pitesti
Imi place adaptabilitatea la situatii specifice domeniului nostru de activitate.
Andreea Munteanu
Pitesti
Imi place ca explica clar, vorbeste cu calm. In urma cursului de comunicare am inceput sa fim deschisi unii fata de altii.
Nicoleta Popescu
Pitesti
Imi place felul in care abordeaza subiectele. Ca e foarte deschisa, explica simplu, atat cat sa intelegem, fara cuvinte pompoase.
Alin Popa
Pitesti
Mi-a placut interactivitatea cursului si faptul ca s-a bazat pe exemple concrete.
Elena Mihai
Pitesti
Mi-au placut atmosfera, informatiile, calmul, atitudinea, profesionalismul.
Sinziana Moga
Pitesti
Cursul a fost tinut intr-o maniera foarte agreabila si usor de asimilat.
Felicia Bratu
Pitesti
Cursul a fost bine organizat, cu informatii utile si exemple concrete.
Corina Dumitru
Pitesti
Mi-au placut cunoasterea temei si modul de comunicare.
Anca Moisescu
Pitesti
Ponturi utile si simple. Trainer deschis si increzator.
Corina Stanciu
Pitesti
Mi-au placut modul de prezentare si comportamentul formatorului: libertatea in prezentare si apropierea de persoanele care au participat.
Cristina Moisescu
Pitesti
Mi-au placut libertatea de expresie, informatiile specifice si modul de prezentare.
Ionela Stanciu
Pitesti
Mi-au placut abordarea sincera si directa si imbarbatarea. Se poate si nu este greu deloc; asta am simtit eu! Toate exemplele sunt reale, palpabile, pe intelesul tuturor, usor de pus in practica. Imi place la trainer modul in care reuseste sa se faca inteles, cu usurinta!
Aura Lita
Pitesti
Mi-au placut modul de prezentare, informatiile primite si atmosfera calda.
Rozina Craciun
Pitesti
Ma motiveaza sa schimb aspectele gresite in comunicare. S-au folosit exemple, cursul este bine structurat (am putut vizualiza), concis si provocator; mi-au placut exemplele. Trainerul este o persoana pregatita, increzatoare si placuta. Dar in mod special pregatita si foarte apropiata de cursanti.
Anca Grusea
Pitesti
Am invatat cum sa reusesc sa conving un client sa cumpere.
Nicoleta Popescu
Pitesti
Cel mai intersant lucru a fost faptul ca am “disecat” fiecare lege citita si am discutat cum aceasta se aplica sau poate fi aplicata in viata reala, iar exercitiile ne-au ajutat sa ne autoevaluam, sa fim constienti unde suntem si cat mai avem de parcurs pana unde vrem sa ajungem: lideri veritabili. Mi-a placut la facilitator faptul ca a stiut sa ne readuca la subiectul discutiei cand divagam, a stiut sa preia bine din povestile participantilor si sa faca legatura cu legiile discutate si, foarte important, faptul ca a avut initiativa sa organizeze astfel de intalniri.
Ramona Irimie
Pitesti
Mi-a placut metoda de a intelege conceptele prin raportare la experienta personala.
Marioara Frangulea
Pitesti
Mi-a placut modalitatea de a dezbate anumite probleme, de a da exemple si de a gasi raspunsuri. Felul in care pune intrebarile, analizeaza si completeaza raspunsurile, exemplele multiple.
Georgeta Marinescu
Pitesti
Mi-au placut discutiile libere si relaxate.
Georgiana Mindreci
Pitesti
Cel mai bun program de transformare a unui manager intr-un lider adevarat! Am apreciat structura temelor de discutie, aplicabilitatea tuturor informatiilor, utilitatea exemplelor autorului in domeniul meu de activitate. La facilitator mi-a placut capacitatea de a facilita intelegerea legilor leadershipului, caldura, deschiderea catre nou, profesionalismul, punctualitatea.
Cristina Ganescu
Pitesti
Am petrecut momente agreabile pline de “legi” pe care voi incerca sa le aplic in activitatea zilnica.
Mihaela Asandei
Pitesti
Mi-au placut exemplele prezentate si modul facilitatorului de a comunica cu toate persoanele, indiferent de opinie.
Mihaela Savu
Pitesti
Am impartasit multe idei cu colegii, am reusit sa-mi descopar anumite abilitati dar si minusuri, am facut un schimb de experiente foarte util cu ceilalti participanti de grup.
Dragos Casalnicu
Pitesti
Am reusit sa imi vad punctele tari si punctele slabe, am avut revelatia lucrurilor facute mai bine decat am crezut. Multumesc pentru inspiratie si provocare, a venit la momentul potrivit!
Iulia Stinga
Pitesti
De nota 10. M-a scos din zona de confort, m-a trezit la realitate, efectiv si in mod real! Am reusit sa descopar intr-un timp relativ scurt calitatile, dar si defectele, sa mi le identific foarte bine.
Aura Lita
Pitesti
Programul pe langa experienta “altfel” de invatare, ofera modalitatea de a discuta idei, de a vedea alte perspective ale aceleiasi idei, de a cunoaste oameni frumosi de la care ai ce invata.
Elena Stanculescu
Pitesti
E o experienta unica, iti da energie, putere, te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti dezvolti calitatile, sa-ti urmezi si sa-ti atingi obiectivele. M-a ajutat sa-mi stabilesc diferit prioritatile si obiectivele, sa gandesc pozitiv, sa gasesc solutii. M-a facut sa am incredere ca pot face orice si ca sunt singurul care ma poate ajuta. Multumesc, coach Ramona Radu!
Alin Popa
Pitesti
In viata ceea ce crezi ca sti si ca stapanesti nu este neaparat suficient. Este o diferenta intre persoana care esti si persoana care alegi sa fi. In urma cursurilor facute cu Ramona, am realizat ca tot ceea ce stiam pana in prezent nu ma faceau neparat un om care sa le stie pe toate. Ca este foarte important sa asculti si sa sti sa te faci ascultat atunci cand ai ceva de spus. In urma coaching-ului am invatat cum sa-mi stabilesc obiective care sunt cu adevarat importante pentru mine, atat pe plan personal cat si profesional. Sa stiu sa fac diferenta intre ce este important si foarte important, intre ce este obligatoriu si ce trebuie. Recomand cu incredere acest curs tuturor celor care doresc cu adevarat sa faca o schimbare si tuturor celor care vor sa inceapa schimbarea cu ei. Mi-am dat seama ca atunci cand vrei ceva mai mult de la tine, primesti mai mult si de la altii. Multumesc Ramona!
Cristina Turcescu
Pitesti