Coaching, training, public speaking

Pentru unii succesul  poate fi un abdomen plat, mai multi bani in buzunar, un profit mai mare, o familie fericita sau mai multi prieteni. Cum arata succesul pentru tine? Prin training, coaching sau public speaking te pot ajuta sa ajungi acolo unde vrei. Fie ca esti companie, angajat sau liber profesionist.

Training

Participarea la un eveniment de training este doar un pas in dezvoltarea ta. Angajatorii, din motive financiare, ofera doar cateva training-uri pe an, pentru a-si motiva angajatii si a le dezvolta anumite abilitati.

Pentru o crestere sustenabila si o motivatie continua, e nevoie insa de un plan de training.  Consulta programa noastra, ce acopera principalele aspecte ale dezvoltarii personale: comunicare, obiective, managementul timpului, consolidarea increderii in sine, abilitati de vanzare, leadership.

Coaching

Coaching-ul se aplica in orice domeniu al vietii, personale si profesionale. Te ajuta sa iti clarifici obiectivele si sa ti le indeplinesti.

Puterea sta in relatia de coaching, o alianta intentionata, lipsita de judecati si confidentiala.

Prin sedinte individuale sau de grup de cate o ora, coach-ul este acea persoana care nu iti este nici trainer, nici consultant, nici prieten, nici psiholog. Este acea persoana care are incredere deplina in tine si te ajuta sa iti descoperi singur calea de urmat pentru a obtine rezultatele dorite.

Mastermind

Acest concept unic, descoperit de Napoleon Hill, este una dintre cele mai eficiente metode de dezvoltare personala. In primul rand pentru ca dureaza cateva saptamani, iar evolutia are loc in timp, apoi pentru ca se bazeaza pe invatare experientiala.

Programa lui John Maxwell are 8 parti ce pot fi studiate separat, una dintre ele fiind oferita gratuit, pentru a oferi tuturor sansa la dezvoltare si pentru a testa acest program – “Cele 21 de legi supreme ale liderului”.

10 sfaturi de economisire a timpului cand folosesti calculatorul sau telefonul

Nu e usor sa te schimbi, insa daca esti serios in legatura cu asta, vei merge pana la capat.

Lupta pentru visul tau!

Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta!