Ce vei invata in programul mastermind

Un grup mastermind este format din maxim 8 persoane, ce se intalnesc o data pe saptamana timp de 5 saptamani, cate o ora si jumatate, cu scopul comun de a-si dezvolta anumite abilitati, prin impartasirea experientelor personale si a ideilor invatate din cartea ce constituie tema grupului.

Se creeaza un mediu special de energie, dedicare, responsabilizare şi entuziasm.

John Maxwell spune ca totul incepe si se termina cu leadership-ul. Pentru ca leadership-ul este influenta, nici mai mult, nici mai putin, iar majoritatea oamenilor incearca sa influenteze, in medie, 4 persoane in fiecare zi.

Vestea buna este ca leadership-ul se invata, indiferent la ce nivel esti acum. Acest program este gratuit.

Daca vrem sa avem succes, trebuie sa invatam cum sa stabilim relatii cu ceilalti. Desi se pare ca unii s-au nascut cu aceasta abilitate, oricine poate invata cum sa faca din orice conversatie o oportunitate de a stabili o relatie puternica.

Aplicand principiile si practicile pe care le vei invata in cadrul acestui program, vei deveni cu siguranta mai eficient.

Daca dorinta ta este sa ai succes sau sa ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii in contact, ar trebui sa devii o persoana cu influenta. Iar John Maxwell te invata cum sa faci acest lucru, cu integritate.

Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viata plina de succese si esecuri analizate si insusite in timpul calatoriei sale pe drumul leadershipului. El ofera explicatii si exercitii practice detaliate care te ajuta sa  devii un lider mai bun.

Atitudinea va poate purta pe aripile succesului sau va poate dobori la pamant, impreuna cu oamenii pe care ii conduceti. Atitudinea pozitiva a unei echipe nu garanteaza obtinerea succesului, dar atitudinea negativa va atrage, fara indoiala, distrugerea acesteia.

Succesul in toate domeniile vietii se naste din succesul relatiilor pe care le avem cu semenii nostri, iar liderii care au o echipa bine instruita se bucura de un avantaj extraordinar.

Visurile noastre sunt atat de frumoase pentru ca sunt gratuite. Nu ne costa nimic sa visam. Daca vrem sa transformam visurile in realitate, pornim insa intr-o calatorie care costa. Si asa apare renuntarea.

Visul tau iti apartine? Depinde de factori pe care ii poti controla?

Ai o strategie pentru indeplinirea visului tau? Ai inclus oamenii potriviti care sa te ajute? Esti dispus sa platesti pretul necesar?Visul tau ii poate ajuta si pe altii?

Munca asidua nu iti garanteaza succesul, iar speranta nu este o strategie.

Dezvoltarea personala, singura modalitate prin care iti poti atinge potentialul maxim, nu se intampla de la sine. John Maxwell te invata cum sa te dezvolti si iti recomanda sa aloci timp suficient pentru acest lucru.

Fiecare eveniment negativ sau pierdere poate deveni o oportunitate pentru a ne duce catre un nou nivel mai înalt în viata.

Prin acest program vei invata de ce ai nevoie sa faci fata diferitelor tipuri de pierderi, transformandu-le in lectii valoroase pentru viitor.

Nu uita niciodata ca esti autorul propriei vieti si ca de tine depinde sa scrii o poveste plina de semnificatie.

Nu te multumi niciodata sa ramai in stadiul in care ai intentii bune, fara sa treci la treaba.

Leadership Game este o experienta distractiva prin care iti vei testa priceperea valorilor si practicilor zilnice de leadership si te vei angrena in discutii deschise cu alte persoane, intr-un mediu relaxat.

Afla raspunsuri la intrebari de genul:

Ce intrebari ar trebui sa pun membrior echipei? Care este cel mai bun obicei de leadership pe care ar trebui sa il pun zilnic in practica? Cum sa motivez o persoana lipsita de motivatie? Cum sa imi incep cariera in leadership? etc.