Unii oameni sunt organizati si sistematici si nu este niciun minut din ziua lor care sa nu fie planificat. Dar sa detii controlul asupra fiecarui minut nu conteaza prea mult, daca acele minute sunt determinate de agenda altcuiva.

Cand alegem sa privim viata ca pe o poveste, alegem sa ne scriem propria viata, in loc sa o acceptam. Incetam sa mai fim personaje in povestile altora si devenim eroii principali in povestea noastra. Iar eroii schimba lumea. Cel putin pe cea din jurul lor.

Multe persoane care si-au indeplinit obiectivele financiare nu sunt multumite. In unele cazuri, sunt mai nefericite decat inainte de inceperea calatoriei. Sufletul nostru tanjeste dupa insemnatate, iar aceasta nu are legatura cu pozitia sociala, ierarhica, banii din contul bancar sau alte proprietati.

Obiectivele pentru participantii la acest mastermind sunt sa:

  • inteleaga diferenta dintre intentiile bune si traiul intentionat
  • isi descopere scopul in viata
  • accepte mentalitatea pretuirii si adaugarii de valoare oamenilor
  • dezvolte parteneriate cu altii pentru a face o diferenta
  • faca un obicei de a anticipa si profita de oportunitati pentru fapte bune intentionate
  • aleaga o viata care conteaza

Cine este facilitatorul?

Ramona Radu, trainer si coach cu experienta de 18 ani in educatie, banking, management, logistica, mediu online, formare.

Ce este un grup mastermind?

Maxim 8-10 persoane, ce se intalnesc cu scopul comun de a-si dezvolta anumite abilitati, prin impartasirea opiniilor si experientelor personale, plecand de la intrebari punctuale si aplicative puse de facilitator. Se creeaza un mediu special de ENERGIE, dedicare, responsabilizare si entuziasm.

Cui se adreseaza acest program:

  • tie. Povestea ta are in continuare multe pagini albe. Le poti umple cu actiuni semnificative.

Ce spun cei care au participat la acest workshop

Inregistrare la eveniment