John Maxwell este cunoscut la nivel mondial ca expert in leadership. A condus organizatii de succes, a instruit milioane de lideri din intreaga lume si a scris zeci de carti care s-au vandut in peste 25 milioane de exemplare. La inceputul carierei sale de lider, era o “masina de dat raspunsuri”, crezand ca el e cel care trebuie sa le stie pe toate. Ulterior a realizat ca punand intrebari oamenilor din echipa lui, acestia sunt mai responsabili, au rezultate mult mai bune, iar organizatia din care fac parte se dezvolta foarte mult.

Prin urmare, cheia rezolvării problemelor este de multe ori adresarea intrebarii potrivite persoanei potrivite. In acest mastermind vom raspunde la intrebari de genul:

“Daca imi indeplinesc obiectivele si am succes, de ce trebuie sa ma dezvolt permanent ca lider?”
“Ce intrebari sa pun oamenilor din echipa mea?”
“Cum pot sa ma conduc mai bine?”
“Cum pot sa imi incep cariera in leadership?”
“Cum sa motivez oamenii demotivati?”
“Cum pot reusi daca sunt condus de un lider slab?”
“Cum pot dezvolta alti lideri?”
“Cum pot sa cer unui angajat sa isi schimbe o atitudine necorespunzatoare?”
etc.

Ce este un grup mastermind?
Maxim 10 persoane, ce se intalnesc cu scopul comun de a-si dezvolta anumite abilitati, prin impartasirea opiniilor si experientelor personale, plecand de la intrebari punctuale si aplicative puse de facilitator. Se creeaza un mediu special de ENERGIE, dedicare, responsabilizare si entuziasm.

Cine este facilitatorul?
Ramona Radu, trainer si coach cu experienta de 18 ani in educatie, banking, management, logistica, mediu online, training, coaching.
​​

Cui se adreseaza acest program:
– persoanelor care au sau vor sa aiba o functie de conducere
– persoanelor care au lideri slabi sau dificili

Ce spun cei care au participat la acest workshop

Inregistrare la eveniment