Nu-i asa ca ti s-a intamplat uneori sa vorbesti cu cineva la telefon si dintr-odata sa nu il mai auzi, pentru ca s-a intrerupt legatura, din diverse motive? Cum te-ai simtit?

Stii cand nu mai ai legatura telefonica, dar poti spune cu exactitate cand nu mai ai o legatura cu cineva? Cand o relatie incepe sa se deteriorezeze sau “pica”? Sau cand stabilesti o relatie cu cineva?

Cand liderii stabilesc relatii cu oamenii lor, rezultatele sunt magice. Stabilirea relaţiilor inspira incredere, motiveaza munca asidua si genereaza un elan pozitiv.

Toata lumea poarta conversatii. Toata lumea comunica, unii mai bine decat altii. Dar foarte putini stabilesc relatii; cei care o fac, se bucura de mai mult succes, atat in plan personal, cat si profesional.

Conform revistei Harvard Business Review, “criteriul numarul unu pentru avansare si promovare in viata profesionala este abilitatea de a comunica eficient.” Daca inveti sa stabilesti relatii mai bune, vei avea o viata mai buna.

In acest program, vei invata:

  • 5 principii de stabilire a relatiilor
  • 5 practici de stabilire a relatiilor

Cui se adreseaza acest program:

  • oamenilor care vor sa aiba succes, atat in viata profesionala cat si in cea personala
  • persoanelor care lucreaza in vanzari
  • sefilor

Locul si data desfasurarii programului

In Pitesti, la sediul Digital Moments SRL, o data pe saptamana, in intervalul 18:30-20:00, timp de 5 saptamani.

Investitia ta

Pentru ca imi doresc foarte mult ca tu sa ai succes si sa nu te impiedice lipsa banilor, investitia ta in acest program este de doar 165 lei pentru toate cele 5 intalniri.

Vei avea nevoie de cartea lui John Maxwell “Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii”, pe care o poti cumpara din librarii sau de la noi – 30 lei.

Vei primi diploma de participare la final, insa cel mai important lucru pe care il vei obtine va fi o abilitate ce iti asigura succesul in orice domeniu.

Ce spun cei care au participat la acest workshop

Inregistrare la eveniment