Sef furios? Subordonat negativist? Client nemultumit? Coleg sabotor? Prieten invidios? Lista poate continua. Ne intalnim cu astfel de tipologii in mod frecvent si nu prea stim cum sa le gestionam corect. Nu ne-a invatat nimeni, pana acum.

Inscrie-te la workshop-ul “Cum sa acordam si sa primim feedback – pozitiv si negativ” si afla cum sa iti faci viata mai usoara!

Ce pierzi daca nu participi? Printre altele, ocazia de a invata sa iti spui oful in asa fel incat sa fii ascultat cu adevarat. Poate chiar o marire de salariu…

Trainer Ramona Radu, John Maxwell Team certified. Avand o experienta de 14 ani in educatie, vanzari, management, logistica, comert online, antreprenoriat, training si coaching, iti prezint cu drag ceea ce am experimentat si ce am invatat de la cei mai buni in domeniu.

Locul si data desfasurarii seminarului

In Pitesti, la sediul Digital Moments SRL, in intervalul orar 18:00 – 21:00 sau la sediul clientului persoana juridica.

Investitia ta

Taxa de participare este de 84 lei / persoana si include suportul de seminar in format digital, cafea, ceai, apa, diploma de participare.

Garantie 100%

Daca nu vei fi multumit de informatiile primite, poti sa iti ceri banii inapoi la sfarsitului evenimentului, fara a ti se cere vreo explicatie.

Ce spun cei care au participat la acest workshop

Inregistrare la eveniment